Laddar
 • Välj modell
 • Välj färg
 • Välj extrautrustning
 • Summering

Land Rover Discovery Sport

I denna enkla tre-stegs konfigurator kan du bygga ihop din bil för att sedan skicka direkt till din närmsta återförsäljare för att få en offert. I konfiguratorn kan du välja mellan våra förmånliga versionspaket, samt lägga till några av de populäraste tillvalen.

 1. Land Rover Discovery Sport P300e Signature SE
  Pris
  från 689 900 kr
  • Cold Climate paket
  • Meridian Ljudssystem
  • Adaptiv farthållare
  STANDARDUTRUSTNING
  Premium LED
  Lädersäten med minne
  20” Aluminiumfälgar
  Keyless
  Välj
 2. Land Rover Discovery Sport P300e Signature R-Dynamic SE
  Pris
  från 714 900 kr
  • Cold Climate paket
  • Meridian Ljudssystem
  • Adaptiv farthållare
  STANDARDUTRUSTNING
  Premium LED
  Lädersäten med minne
  20” Aluminiumfälgar
  Keyless
  Välj
Mer teknisk data

Gäller Discovery Sport Signature SE P300e. Bränsleförbrukning från*:2,0 l/100km, CO2 utsläpp från*: 44g/km, upp till 55km på ren el. Miljöklass Euro 6. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och prisändringar. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, prisändringar, eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma.

Gäller Discovery Sport SignatureP300e R-Dynamic. Bränsleförbrukning från*:2,0 l/100km, CO2 utsläpp från*: 44g/km, upp till 55km på ren el. Miljöklass Euro 6. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och prisändringar. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, prisändringar, eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma.

Land Rover

DISCLAIMER

I denna tre-stegs konfigurator visas olika färdigpaketerade versioner av våra lokala Signature-kampanjmodeller plus populära tillval. Notera att visad extrautrustning endast är exempel och att du tillsammans med din lokala återförsäljare har möjlighet att göra din bil ännu mer personlig. Vill du kan du be om en offert på din skapelse när du är klar. Hittar du inte rätt produkt för dina behov kan du i stället välja att bli kontaktad av en återförsäljare. Väljer du det sistnämndasamtycker du till att en återförsäljare får kontakta dig via mail eller telefon för att gå igenom dina önskemål och utifrån dessa skicka dig en offert. Vänligen säkerställ därför att kontaktuppgifterna du anger är korrekta så att återförsäljaren får tag i dig så snabbt som möjligt. BC Sweden AB förbehåller sig rätten till att korrigera fel, formuleringar och andra uppgifter på denna sida utan att informera om detta i förhand. Lokala prisavvikelser kan förekomma.