Laddar
 • Välj modell
 • Välj färg
 • Välj extrautrustning
 • Summering

Land Rover Discovery Sport

I denna enkla tre-stegs konfigurator kan du bygga ihop din bil för att sedan skicka direkt till din närmsta återförsäljare för att få en offert. I konfiguratorn kan du välja mellan våra förmånliga versionspaket, samt lägga till några av de populäraste tillvalen.

 1. Land Rover Discovery Sport P300e Signature SE
  Pris
  från 689 900 kr
  • Cold Climate paket
  • Meridian Ljudssystem
  • Adaptiv farthållare
  STANDARDUTRUSTNING
  Premium LED
  Lädersäten med minne
  20” Aluminiumfälgar
  Keyless
  Välj
 2. Land Rover Discovery Sport P300e Signature R-Dynamic SE
  Pris
  från 714 900 kr
  • Cold Climate paket
  • Meridian Ljudssystem
  • Adaptiv farthållare
  STANDARDUTRUSTNING
  Premium LED
  Lädersäten med minne
  20” Aluminiumfälgar
  Keyless
  Välj
Mer teknisk data

Gäller Discovery Sport Signature SE P300e. Bränsleförbrukning från*:2,0 l/100km, CO2 utsläpp från*: 44g/km, upp till 55km på ren el. Miljöklass Euro 6. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och prisändringar. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, prisändringar, eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma.

Gäller Discovery Sport SignatureP300e R-Dynamic. Bränsleförbrukning från*:2,0 l/100km, CO2 utsläpp från*: 44g/km, upp till 55km på ren el. Miljöklass Euro 6. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och prisändringar. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, prisändringar, eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma.

Land Rover

DISCLAIMER

I denna enkla shop kan du lägga en beställning på din Land Rover produkt för att sedan skicka direkt till din närmsta återförsäljare för att få offert. Hittar du inte rätt produkt för dina behov kan du välja att du vill bli kontaktad av vår återförsäljare istället. Med reservation för eventuella tryckfel. BC Sweden AB förbehåller sig rätten till att rätta fel, formuleringar och andra uppgifter på denna sida utan att informera om detta i förhand. Land Rover återförsäljaren kommer kontakta dig inom några dagar med en offert. Om du väljer att acceptera denna kommer återförsäljaren gå vidare med din beställning och kunna ge dig ytterligare information om leveranstid. Produktionsplats tilldelas utifrån den tur ordning som återförsäljaren har fått de signerade avtalen. Genom att skicka in denna förfrågan ger du samtycke till att en Land Rover återförsäljare kontaktar dig för att gå igenom dina önskemål och utifrån det skicka dig en offert. Kontakten kommer ske via email eller telefon utifrån de uppgifter du har angivit på denna sida, vi ber dig därför att säkerställa att du har lämnat korrekta uppgifter så att vår återförsäljare får tag på dig så fort som möjligt. Lokala prisavvikelser kan förekomma.